De tape-in extensies zijn gemaakt van 100% menselijk haar van het merk Original Socap. Bij een goede verzorging kunnen de extensies wel 2 jaar gebruikt worden. De tape-in plukken worden een voor een op elkaar geplaatst aan weerzijde van een pluk echt haar. Deze manier van extensies plaatsen is heel geschikt voor mensen met dun haar. De tape zelf is namelijk nauwelijks zichtbaar.

 

U moet absoluut met schoon haar (geen serum of conditioner oid.) komen. Bij vet haar blijven de tape-in extensies niet zitten!

 

Prijzen gebaseerd op 20' inch of +/- 51 cm. lengte haar :

100gr. verlenging 40 stuks tape €250,- 

 

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 20' inch haar.

Voor volledige verlenging met een goed overloop moet u denken aan om en nabij 200gr. extensies bij echt dik haar. 100gr. a 150gr. bij normaal haar.

Terugplaatsen en nieuwe tape €50,- (20st.)  €75,- (40st.)

Plaatsen eigen gekochte exemplaren €50,- (40st.)

Verwijderen extensies €25,-

 

  • Er wordt gebruik gemaakt van echt haar. Omdat dit echt haar is, kunt u het verven of stylen zoals u wilt.
  • De tape-in extensie is her te gebruiken door er nieuwe tape aan te bevestigen.
  • De tape-in extensies beschadigen uw haar niet. Dit is wel het geval bij bijvoorbeeld weave naaitechniek of lijm extensies.
  • Voor het plaatsen van de extensies kunt u rekenen op zeker 1,5 uur. Dit betreft een volledige verlenging en inclusief intake.
  • Voor het goed onderhouden van de extensies wordt geadviseerd om in ieder geval om de twee maanden de extensies weer omhoog te plaatsen en de losse haren te verwijderen.
  • Herbruikbaar en dus beter voor het milieu.