Henna brows en stylen                       €30,-

Henna brows en wimpers                  €40,-

Henna brows en lift/laminate            €50,-

 

Henna brows is een behandeling waarbij de wenkbrauw haren worden gekleurd, maar tevens ook de huid. De kleur blijft langer zitten dan gewone verf. Het blijft zo'n 6 weken in de haren en tot 2 weken op de huid.

 

Bij mij wordt de huid eerst gescrubt en schoongemaakt waarna de verf wordt aangebracht. Als u een gevoelige huid heeft, dan kunt u het beste thuis scrubben. Daarna worden de wenkbrauwen nog in vorm gebracht door te knippen en haren worden verwijdert met wax en/of pincet.

Heeft u last van een vette huid dan kan de kleuring korter op uw huid blijven zitten. Dit is ook natuurlijk zo bij mensen die veel het gezicht scrubben of de wenkbrauwen wassen en/of intensieve handelingen verrichten en veel zweten.

 

U kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren henna, maar ook een combinatie van bijvoorbeeld 2 kleuren. Er zal gekeken worden naar wat bij u past.

 

In de salon wordt er gebruik gemaakt van Mina henna. Deze is niet op dieren getest, vegan friendly en puur natuur. En is dekkend op grijze haren.