De keratinebehandeling is een behandeling waarbij keratine, een stof wat van nature in uw haar en nagels voorkomt, in en om het haar wordt aangebracht. Er zijn verschillende keratinebehandelingen en in mijn praktijk wordt er gebruik gemaakt van de Braziliaanse keratine op basis van glycolic acid, een zuur wat in fruit voorkomt, 100% veilig. Dus geen formaline en nare geurtjes meer!

 

De behandeling bestaat uit 2x wassen van het haar met een zuiverende shampoo, droogföhnen, aanbrengen van de keratine, 30min.-60min. laten inwerken, föhnen, spoelen en straightenen.

 

De behandeling heeft een werking tot wel 4 maanden. Dit is een maximale indicatie tijd, wanneer er meerdere keren een keratinebehandeling is ondergaan. Keratinebehandelingen zijn opbouwend, dus bij meerdere keren ziet het haar er gezonder uit. Ook verschilt het effect per haarsoort. Na een maand is het haar weer bijna terug naar de originele vorm, maar er is nog een keratine laag aanwezig!

 

Let op!: Een keratinebehandeling is GEEN wondermiddel en het is niet om uw haar pluisvrij of recht te trekken. Maar om uw haar te voeden en een coating te geven. Het is geen permanente straightening behandeling. Dus bij kroes of krul gaat dit er niet uit!

Een keratinebehandeling is om uw haar gezonder te maken en gemakkelijk hanteerbaar. Het sluik effect is een bijkomstig gevolg van het fixeren van de keratine met een stijltang en kan een lange tijd aanblijven.

 

U hoort zelf uw haar te verzorgen met een shampoo zonder zwavels (sulfides) of zouten (natriumchlorides). Het liefst een speciale keratineshampoo, wat keratine op uw eigen haar achterlaat en sowieso geen stoffen bevat die de keratine van het haar afstript. Tangen met een stijltang of föhnen na het wassen is sowieso goed, omdat warmte de keratine activeert en fixeert om uw haar.

 

De prijs van een behandeling wordt bepaald aan de hand van de lengte van uw haar.

 

Standaard prijzen:

  • Kort kapsel/bob/ boven de schouders €75,-
  • Op de schouders/schouderbladen/middellang €100,-
  • Lang haar/ op de middel €125,-