De keratinebehandeling is een behandeling waarbij keratine, een stof wat van nature in uw haar en nagels voorkomt, in en om het haar wordt aangebracht. Er zijn verschillende keratinebehandelingen en in de praktijk wordt er gebruik gemaakt van de Braziliaanse keratine met koffie. Wilt u de Marokkaanse (arganolie) of Japanse (groene thee) behandelingen, dan moet dit vantevoren besteld worden.

 

De behandeling bestaat uit 2x wassen van het haar met een zuiverende shampoo, föhnen, aanbrengen van de keratine en straightenen.

 

Er kan gekozen worden uit:

  • de voedende 'Gold' behandeling zonder formaline, wat uw haar niet blijvend gladtrekt, maar wel zachter en gladder maakt. Uw haar ziet er na de behandeling gezonder uit.
  • de keratine behandeling met 5% formaline wat uw haar licht glad trekt. Voor wanneer u van een golf, slag, pluis af wilt en gezonder uitziend haar wilt.

Beide behandelingen hebben een werking tot wel 4 maanden.

 

De prijs van een behandeling wordt bepaald aan de hand van de lengte van uw haar.

 

Standaard prijzen:

  • Kort kapsel/bob/ boven de schouders €50,-
  • Op de schouders/schouderbladen/middellang €75,-
  • Lang haar/ op de middel €100

 

Heeft u kroes of krullend haar en wilt u hier langdurig vanaf? Dan kunt u een behandeling ondergaan met 12% formaline. Hiervoor moet u vantevoren aangeven of u dit wilt. U moet zelf sowieso 3 dagen na de behandeling een dagelijkse nazorg routine hanteren van föhnen en straightenen.