'3 hour manicure'

Tijdelijk een tot 3 uur durende manicure beschikbaar tijdens de zomermaanden. Dit is een manicure inclusief:

 

* basis manicure

* verlenging met tips of acryl

* afwerking met gel

* versiering dmv.; stickers, strass, studs, sieraden, glitter, striping tape etc.

 

Voor dames die net dat beetje extra bling willen.

Boek op tijd, maar beperkt beschikbaar per week.

€50,-


Vroegboekkorting

Wilt u uw geliefde verrassen of weet u zelf al wanneer u een momentje voor uzelf wilt? Dan raad ik een van de vroegboekacties aan. Elke actie is €100,-. Geen gehaast of last van andere klanten. Heerlijk ontspannen met een kopje koffie of thee en lekkernij.

Zwangerschap

Is er een baby op komst en u wilt uw partner of uzelf verwennen met een momentje rust of ontspanning? De zwangerschapsvroegboek actie is een pakket met; 60 min. lichaamsmassage, een gezichtsbehandeling met gezichtsmassage, Kobido of MLD, een natuurlijke klei, honing of melk masker en een manicure met of zonder basislak. 

Revitalize body & face

Een drukke werkweek gehad en wilt u niet de werkweek vermoeid eindigen? Neemt u een lichaamsmassage van een uur met verkwikkende  kruidenstempels, een stevige gezichtsmassage met aansluitend een maskertje van Himalaya herbals. U zult heerlijk ontspannen de praktijk verlaten.

Rejuvinate face & hands

Ziet uw huid er vaal en droog uit en kunt u wel een oppepper gebruiken? Deze actie bestaat uit een gezichtsbehandeling van resurfacing peeling en vochtinbrengend hyaluron collageen masker en een behandeling van de handen door manicure en handmassage.


Beautify eyes & nails

Wilt u uzelf laten verwennen en lijken die wimperextensies en shellac nagels zo mooi in de advertenties? Probeert u beide voor een vaste prijs. Plaatsen van een nieuwe set wimperextensies en een verkwikkend maskertje terwijl uw nagels worden gedaan. Abonnementen

Weet u al dat u maandelijks terug wilt komen? Dan kunt u een voordelige abonnement afsluiten. Elke 1ste van de maand moet het bedrag overgemaakt worden. U kunt in de loop van dezelfde maand een afspraak boeken. 

Acryl- en gelnagels

€30,- p/m

 

 

U kunt voor een vaste prijs van €30,- per maand langskomen om uw acrylnagels of gelnagels bij te werken. Een nieuwe set laten plaatsen kan indien gewenst 1x per maand. Dit is inclusief glitters, French tip, stickers etc.

Haarextensies

€150,- p/m

 

 

Voor een vast bedrag van €150,- kunt u uw haarextensies laten terugplaatsen, bijwerken, losse haren laten verwijderen etc.

Aanschaf van nieuwe extensies wordt de per stuks prijs gehanteerd.

Wimperextensies

€40,- p/m

 

 

Graag constant een mooi setje wimperextensies en nooit meer zonder? Elke maand een nieuwe set .


Massage

€40,- p/m

 

 

Heeft u geregeld last van gespannen of verzuurde spieren en bent u gebaat bij herhaalafspraken? Dan kunt u een abonnement afsluiten voor een afspraak van 1 uur massage in elke maand.Full 20' micro

€400,-

 

 

Voor een volledige verlenging en blenden van de extensies in het eigen haar. Het gaat hier om 20 inch/51 centimeter haarextensies die geplaatst worden om niet alleen lengte te creëren, maar ook een volle coupe te behalen. Verder wordt het op lengte gesneden en als nodig meerdere kleuren gemengd.