Abonnementen

Weet u al dat u maandelijks terug wilt komen? Dan kunt u een voordelige abonnement afsluiten. Voor elke 1ste van de maand moet het bedrag overgemaakt worden. U kunt in de loop van de volgende maand een afspraak boeken. 

Nagels

€45,- p/m

 

U kunt voor een vaste prijs van €45,- per maand langskomen om uw acrylnagels of gelnagels bij te werken. Een nieuwe set laten plaatsen kan indien gewenst 1x per maand. Dit is inclusief extra handelingen!

Massage

€45,- p/m

 

Heeft u geregeld last van gespannen of verzuurde spieren en bent u gebaat bij herhaalafspraken? Dan kunt u een abonnement afsluiten voor een afspraak van 1 uur massage in elke maand.

Wimper extensies

€40,- p/m 1x1

 €50,- p/m volume 

 

Graag constant een mooi setje wimperextensies en nooit meer zonder? Elke maand een goede set wimpers!Cadeaubonnen

Deze zijn te verkrijgen in handgeschreven stijl met een meer persoonlijke tekst of via de mail. De mail variant is wat meer zakelijk, deze kunt u zelf vervolgens uitprinten, en de handgeschreven kaart heeft altijd extra versiering en een envelop. De versiering kan een strik zijn, droogbloemen etc.

Waarde van de cadeaubon is geheel aan u. De meeste bonnen worden per behandeling verkocht, maar een afgesproken vast bedrag kan eraan gekoppeld worden. Dit zal in de administratie geregistreerd worden. 

De bonnen zijn altijd op naam van de begunstigde en zijn minstens 1 jaar geldig.

Handgeschreven cadeaubonnen kunnen via de postdienst bezorgd worden of wanneer de begunstigde in Meerstad woont langsgebracht worden.