Vroegboekkorting

Wilt u uw geliefde verrassen of weet u zelf al wanneer u een momentje voor uzelf wilt? Dan raad ik een van de vroegboekacties aan. Elke actie is €100,-. Geen gehaast of last van andere klanten. Heerlijk ontspannen met een kopje koffie of thee en lekkernij.

Zwangerschap

Is er een baby op komst en u wilt uw partner of uzelf verwennen met een momentje rust of ontspanning? De zwangerschapsvroegboek actie is een pakket met; 60 min. lichaamsmassage, een gezichtsbehandeling met gezichtsmassage, Kobido of MLD, een natuurlijke klei, honing of melk masker en een manicure met of zonder basislak. 

Revitalize body & face

Een drukke werkweek gehad en wilt u niet de werkweek vermoeid eindigen? Neemt u een lichaamsmassage van een uur met verkwikkende  kruidenstempels, een stevige gezichtsmassage met aansluitend een maskertje van Himalaya herbals. U zult heerlijk ontspannen de praktijk verlaten.

Rejuvinate face & hands

Ziet uw huid er vaal en droog uit en kunt u wel een oppepper gebruiken? Deze actie bestaat uit een gezichtsbehandeling van resurfacing peeling en vochtinbrengend hyaluron collageen masker en een behandeling van de handen door manicure en handmassage.


Beautify eyes & nails

Wilt u uzelf laten verwennen en lijken die wimperextensies en shellac nagels zo mooi in de advertenties? Probeert u beide voor een vaste prijs. Plaatsen van een nieuwe set wimperextensies en een verkwikkend maskertje terwijl uw nagels worden gedaan. Abonnementen

Weet u al dat u maandelijks terug wilt komen? Dan kunt u een voordelige abonnement afsluiten. Elke 1ste van de maand moet het bedrag overgemaakt worden. U kunt in de loop van dezelfde maand een afspraak boeken. 

Acryl- en gelnagels

€40,- p/m

 

 

U kunt voor een vaste prijs van €40,- per maand langskomen om uw acrylnagels of gelnagels bij te werken. Een nieuwe set laten plaatsen kan indien gewenst 1x per maand. Dit is inclusief extra handelingen!

Haarextensies

€100,- p/m

 

 

Voor een vast bedrag van €100,- kunt u uw haarextensies laten terugplaatsen, bijwerken, losse haren laten verwijderen etc.

Aanschaf van nieuwe extensies wordt de per stuks prijs gehanteerd.

Wimperextensies

€40,- p/m

 

 

Graag constant een mooi setje wimperextensies en nooit meer zonder? Elke maand een nieuwe set .


Massage

€40,- p/m

 

 

Heeft u geregeld last van gespannen of verzuurde spieren en bent u gebaat bij herhaalafspraken? Dan kunt u een abonnement afsluiten voor een afspraak van 1 uur massage in elke maand.Full 20' micro

€200,-

 

Voor een volledige verlenging en blenden van de extensies in het eigen haar. Het gaat hier om 20 inch/51 centimeter haarextensies die geplaatst worden om niet alleen lengte te creëren, maar ook een volle coupe te behalen. Verder wordt het op lengte gesneden en als nodig meerdere kleuren gemengd.