Abonnementen

Weet u al dat u maandelijks terug wilt komen? Dan kunt u een voordelige abonnement afsluiten. Elke 1ste van de maand moet het bedrag overgemaakt worden. U kunt in de loop van dezelfde maand een afspraak boeken. 

Acryl- en gelnagels

€40,- p/m

 

 

U kunt voor een vaste prijs van €40,- per maand langskomen om uw acrylnagels of gelnagels bij te werken. Een nieuwe set laten plaatsen kan indien gewenst 1x per maand. Dit is inclusief extra handelingen!

Haarextensies

€100,- p/m

 

 

Voor een vast bedrag van €100,- kunt u uw haarextensies laten terugplaatsen, bijwerken, losse haren laten verwijderen etc.

Aanschaf van nieuwe extensies wordt de per stuks prijs gehanteerd.

Wimperextensies

€40,- p/m

 

 

Graag constant een mooi setje wimperextensies en nooit meer zonder? Elke maand een nieuwe set .


Massage

€40,- p/m

 

 

Heeft u geregeld last van gespannen of verzuurde spieren en bent u gebaat bij herhaalafspraken? Dan kunt u een abonnement afsluiten voor een afspraak van 1 uur massage in elke maand.Full 20' micro

€200,-

 

Voor een volledige verlenging en blenden van de extensies in het eigen haar. Het gaat hier om 20 inch/51 centimeter haarextensies die geplaatst worden om niet alleen lengte te creëren, maar ook een volle coupe te behalen. Verder wordt het op lengte gesneden en als nodig meerdere kleuren gemengd.