Algemeen

Q: Komt u ook bij mensen thuis langs?

A: Jazeker, mits het niet te ver weg is en afhangend van de behandeling wat verzorgd moet worden. U kunt begrijpen dat ik bijvoorbeeld voor het verwijderen van gelnagels niet langskom. Verder kom ik voor massage alleen onder bepaalde omstandigheden op locatie. Denk hierbij aan een event, zwangerschap of een andere vorm van slechte mobiliteit. Voorrijkosten worden berekend.

 

Q: Ik heb gebeld, maar er wordt steeds opgehangen. Verder kan ik geeneens een voicemail inspreken. Heeft u problemen met uw telefoon?

A: Als klant kunt u mij lastig bereiken door te bellen. Als ik bezig ben met een behandeling, dan neem ik nooit op. Daarom verzoek ik u om een email, sms of app te sturen. Ik neem z.s.m. contact met u op.

 

Q: Niet goed geld terug?

A: Nee, u kunt niet na de behandeling zeggen dat het toch anders was als gedacht en uw geld terugeisen. Een groot gedeelte van de kosten zit in de tijd wat ik aan u besteed, de voorbereiding, gebruikte materialen etc. Als er iets mis is, zeg het dan direct. Verder is het aan u als klant om u zich goed te informeren. Wanneer ik bijvoorbeeld zeg dat een massage stevig is, dan is dit ook het geval. Ga niet uit van eerdere ervaringen elders.

  

Q: Hoe kan ik betalen?

A:  U kunt gepast contant betalen, via app bankoverschrijving, Tikkie, contactloos of giraal via de mobiele reader met bankpas of creditcard. Mijn eigen voorkeur ligt bij Tikkie, zolang er geen kosten aan verbonden zijn.

 

Q: Klopt het dat ik €10,- korting krijg voor mijn eerste bezoek?

A: Deze korting was in het verleden van toepassing ivm. het hebben van een nieuwe salon. U zou er nu alleen aanspraak op kunnen maken met de folder. Als u het toevallig ergens nog vermeld ziet staan (naast de folder), dan graag een heads up. Verwijder ik het indien mogelijk.

 

Huid

Q: Is het normaal dat er na een peeling huid loslaat of huidverkleuring is?

A: Jazeker, alleen kan dit per persoon verschillen. Bij de een is er alleen roodheid, de ander donker verkleurde vlekken en bij sommigen laat de bovenste laag van de huid los na een paar dagen. Dit kunnen lichte dunne velletjes zijn zoals bij een droge huid, maar bij anderen daarentegen als een zonnebrand. Belangrijk is om veel te smeren met een vochtinbrengende crème. Al met al is de meest voorkomende reactie bij de mandelic peel het loslaten van dunne velletjes huid. 

 

IPL & RF (ELOS)

Q: Doen de flitsen pijn en kan ik er littekens van krijgen?

A: U kunt een lichte sensatie meemaken gelijkend op een schokje. Dit creëert geen blijvende pijn. Littekens krijgt u er naderhand niet van. IPL zijn lichtflitsen en totaal wat anders dan lasers die de huid dichtschroeien. Na de behandeling kan er gevoeligheid ontstaan en een droge huid maar niks waar u littekens van overhoudt. Testflitsen bepalen vooraf wat de juist sterkte voor u is.

 

Links

www.massage-info.nl/groningen - Voor masseurs in de provincie Groningen.

massage.ikwilhet.nu - Algemene lijst van massagesalons in Nederland

zwangeringroningen.nl - Website gericht op zwangeren in Groningen.

 

Massage

Q: Ik wil graag naakt gemasseerd worden, omdat ik het prettiger vind. Kan dit?

A: Nee, ik ben hier resoluut in. Geen uitzonderingen. Ook niet als u een vaste klant bent. Op zich kan ik het best begrijpen, dat het fijner is. Maar iedereen krijgt een gelijke behandeling.

 

Q: Ontspannen massage. Lekker. Doet u aan extraatjes? Ik hoef geen hoogtepunt.

A: Nee, geen of wel hoogtepunt ik doe absoluut niet aan dat soort massages. Ook al zegt u dat u door andere masseuses in de salon waar ik werk (of heb gewerkt) wel zo bent behandeld. Het is niet voor niets dat het verloop in salons groot is. Een van de voornaamste redenen is dat dit soort 'masseuses' er rap uitvliegen of sowieso een tijdelijke functie hebben.

 

Q: Chinese en Thaise massages zijn toch altijd lekker zacht en ontspannen? Waarom is dit bij jou anders?

A: Mijn technieken zijn die van de originele stromingen. U kunt de situatie vergelijken met het gerecht Babi pangang. Dit is een gerecht wat niet in de originele Chinese keuken bestaat, maar wel wordt geserveerd in Nederlandse Chinees-Indische restaurants. Dit alleen omdat Nederlandse mensen het zo lekker vinden. Zo is dat met deze massages ook. Van origine moet het in de eerste plaats een heilzaam effect hebben op het lichaam en dan op de geest. Laat u met een andere techniek masseren, als u iets zacht of meer geestelijk gericht zoekt; klankschalen, handoplegging, hammam, ayurvedisch bijv. 

 

Nagels

Q: Wat is dit! Mijn gelnagels zijn er voor twee weken afgegaan. Hoe dan?

A: Bij de meeste mensen blijft het twee weken goed. Maar bij sommige vrouwen kan door hormoonschommelingen een slechte hechting zijn van de gel op de natuurlijke nagels. Heeft u daar last van? Ik raad u aan om i.p.v. gelnagels acryl(tips) te nemen. Deze kunstmatige verlengingen zijn harder en onnatuurlijker, maar hebben een betere hechting bij hormoonproblemen. Heeft u misschien met chemische middelen gewerkt of schoongemaakt? Lang de nagels vochtig hebben zorgt natuurlijk ook voor het loslaten. Handen in handschoenen tijdens de vaat.

  

Openingstijden

Q: Wat zijn eigenlijk uw openingstijden?

A: De reguliere openingstijden om een afspraak te maken zijn van ma t/m vr: 09:00 tot 20:00. Dit betekent dat de deur om 20:00 sluit. Als u bijvoorbeeld een massage wilt van een uur dan kunt u om 19:00 op zijn laatst een afspraak maken. Buiten deze tijden is een afspraak mogelijk, maar dit is heel sporadisch.

 

Wimpers 

QWat is het verschil tussen de normale wimpers die u gebruikt en de ellipse/cube wimpers?

A: Laatsgenoemde zien er door de vorm breder uit terwijl ze lichter zijn in gewicht.. Maar hebben visueel hetzelfde effect als een reguliere wimper met dezelfde breedte . Verder hebben zij een betere hechting door meer raakvlak en blijven hierdoor langer zitten.