Micro ring extensies kunnen hergebruikt worden tot ongeveer 2 jaar indien zij goed verzorgd worden. De strengen worden een voor een geplaatst. Bevestiging gebeurt met een micro ring met siliconen voering.

Het betreft menselijk haar, dat voornamelijk afkomstig is uit Brazilië, India of China. Merk SoCap.

 

Prijzen gebaseerd op 20' inch of +/- 51 cm. lengte haar :

100 stuks €250,- 

>100 stuks +€1,- per extensie

 

Klein gebied echt haar microring extensies vaste prijs:

< 20 stuks €55,-

 

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 20' inch haar.

Voor volledige verlenging met een goed overloop moet u denken aan om en nabij 200 stuks extensies bij echt dik haar. 100 a 150 bij normaal haar.

Terugplaatsen en nieuwe ring €1,- per stuk

Plaatsen eigen gekochte exemplaren €0,75 per stuk

Verwijderen extensies tot 100 stuks €25,- > 100 stuks €30,-

 

  • Er wordt gebruik gemaakt van echt haar. Omdat dit echt haar is, kunt u het verven of stylen zoals u wilt.
  • De kleur van de siliconen gevoerde microringen wordt aangepast aan uw kleur haar/extensie.
  • Door het plaatsen van kleine plukjes valt en beweegt het haar natuurlijker. Anders dan bijvoorbeeld clip on of lijmen.
  • De micro/nano extensies beschadigen uw haar niet. Dit is wel het geval bij bijvoorbeeld weave naaitechniek of lijm extensies.
  • Voor het plaatsen van de extensies kunt u rekenen op zeker 2 uur. Dit betreft een volledige verlenging en inclusief intake.
  • Voor het goed onderhouden van de extensies wordt geadviseerd om in ieder geval om de twee maanden de extensies weer omhoog te plaatsen en de losse haren te verwijderen.
  • Herbruikbaar en dus beter voor het milieu.
  • Het verschil tussen nano ring en micro ring extensies is dat de ring van nano ring extensies veel kleiner is en praktisch niet zichtbaar. Doch zijn micro ringen nog steeds minder merkbaar dan weave of lijm extensies. 

Bovenstaande dame had haar eigen haar behandeld met een zilvershampoo en daarvoor roze geverfd. De overloop is nog licht te zien bij een extensiekleur van nummer 60. Het lichtste wat ik kan aanbieden. Dit is thuis verholpen door een zilverkleuring te gebruiken.