Er zijn verschillende soorten peelings te krijgen bij de schoonheidssalon, dermatoloog of huidkliniek. Deze variëren heel erg van sterkte. In de praktijk wordt de lichte vorm aangeboden met AHA's of een laag percentage BHA. Dit zijn middelen die een werking hebben op de bovenste lagen van de huid en kunnen verschillende reacties aanwakkeren. Dit verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen is er een directe werking op te merken en zal er verbetering optreden na een paar dagen. Veel voorkomende reacties zijn; het strakker aanvoelen van de huid, schilfervorming, lichte roodheid en droogheid. Resultaten: Gladdere huid, minder oneffenheden, minder talg aanmaak, egalere teint, gezonde blos, optische verkleining van poriën.

Producten van Skincyclopedia en/of Paula's choice worden met de hand aangebracht. 


Standaard peeling €50,-

 

Deze peeling is een lichte peeling ter vernieuwing van de huid. Resultaat verschilt van persoon tot persoon, maar over het algemeen krijgt men naderhand een gezonde blos op het gelaat. Soms kan na een paar dagen de oude huid loslaten. Denk dan niet aan grote stukken huid wat los laat of korsten. Een lichte vervelling is meer aan de orde. 

De standaard peeling met glycolzuur wordt het meest verricht op een gave huid wat een opfrisbeurt nodig heeft. Tegen fijne lijntjes, tekenen van ouderdom etc.

U moet na de peeling uw huid goed insmeren met zonnebrandcrème van SPF 30 of hoger.

Anti acne peeling €60,-

 

Dit is een huidbehandeling gericht op het verbeteren van de huid. Niet alleen wordt er een middel gebruikt om de huid te verjongen, maar wordt er ook een serum aangebracht ter voorkoming van ontstekingen en roodheid.