Er zijn verschillende soorten peelings te krijgen bij de schoonheidssalon, dermatoloog of huidkliniek. Deze variëren heel erg van sterkte. In de praktijk wordt alleen de lichte vorm aangeboden met AHA's. Dit zijn middelen die een werking hebben op de bovenste lagen van de huid en kunnen verschillende reacties aanwakkeren. Dit verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen is er een directe werking op te merken en zal er verbetering optreden na een paar dagen. Veel voorkomende reacties zijn; het strakker aanvoelen van de huid, schilfervorming, lichte roodheid en droogheid. Resultaten: Gladdere huid, minder oneffenheden, minder talg aanmaak, egalere teint, gezonde blos, optische verkleining van poriën.


Standaard peeling

Per behandeling €50,-

 

Deze peeling is een lichte peeling ter vernieuwing van de huid. Resultaat verschilt van persoon tot persoon, maar over het algemeen krijgt men naderhand een gezonde blos op het gelaat. Soms kan na een paar dagen de oude huid loslaten. Denk dan niet aan grote stukken huid wat los laat of korsten. Een lichte vervelling is meer aan de orde. 

De standaard peeling met glycolzuur wordt het meest verricht op een gave huid wat een opfrisbeurt nodig heeft. Tegen fijne lijntjes, tekenen van ouderdom etc.

U moet na de peeling uw huid goed insmeren met zonnebrandcrème van SPF 20 of hoger.