Microblading is een Japanse techniek wat gebruikt wordt om semi permanente make up aan te brengen. Met kleine mesjes worden er in de bovenste laag van de huid inkepingen gemaakt waar pigment in wordt gebracht. Het is te vergelijken met tattoo pmu, maar dit gebeurt handmatig in plaats van met een machine.

 

In de praktijk worden uw wenkbrauwen geheel gevormd of krijgen zij een vollere look met uw eigen haren. Helaas (nog) geen microblading voor eyeliner of lippen. Hiervoor moet u elders terecht.

 

De microblading sessie duurt ongeveer 2 uur. U krijgt eerst een verdovende crème op wat ongeveer 20 min. moet inwerken. Vervolgens duurt de behandeling ongeveer 1 uur. Dit is inclusief het tekenen van de wenkbrauwen en de kleurbepaling. Het aanbrengen van de pigment doet geen pijn, maar is te vergelijken met een krassend gevoel. Na de behandeling ziet de aangebrachte pigment er donkerder uit dan het eindresultaat en zal het na 2 tot 4 weken de correcte kleur krijgen. U zult tot 1 week na de behandeling een korstje kunnen hebben, deze verdwijnt vanzelf.

 

Let op: Zorg ervoor dat u een tijdje niet te erg gaat zweten na de behandeling. Dit zorgt ervoor dat de kleur snel vervaagt. Dus een week niet sporten, naar de sauna, zwemmen etc. De korstjes moeten er eerst sowieso volledig af zijn.

 

U kunt uw wenkbrauwen volledig laten vormen wanneer u zelf weinig wenkbrauw haren meer hebt. Dit kan alleen het tekenen van  de haartjes zijn, maar dus ook met extra shading.

 

Prijs van de volledige shaping en shading behandeling is €250,-

Shading/Eigen wenkbrauwen donkerder maken is €100,-

De uiteindelijke prijs wordt vooraf met u besproken.